Thursday 29 March 2012

COMICDOM CON ATHENS 2012 Final Post.



Γεια σας, εδω ειναι το τελευταιο post πριν το Con :D
απο αυριο χαμος και τρεχαλα!

Οπως κ καθε χρονο θα ειμαι ολη μερα στην Ελληνοαμερικανικη Ενωση, με βλεμμα αποριας, κοιταζοτας το ρολοι μου και να σκεφτομαι οτι καπου πρεπει να ειμαι τωρα.
Οποτε αμα με δειτε και ειμαι ετσι, θυμιστε μου το παρακατω προγραμμα :D

Signing στο περιπτερο της Comicdom Press.

Ο Μιχάλης Διαλυνάς υπογράφει και σχεδιάζει για το παιδικό βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 18:00-20:00, το Σάββατο 31 Μαρτίου 13:00-14:00 & 17:00-18:00 και την Κυριακή 1 Απριλίου 12:00-14:00.

Εργαστηρια "Γραφοντας με Εικονες" στο παιδικο προγραμμα του Con.

Παρασκευη

Γράφοντας Με Εικόνες (Μόνο για σχολεία!)
Ελάτε στο Comicdom Con Athens 2012 και πάρτε μέρος στο εργαστήριο “Γράφοντας Με Εικόνες”. Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός comics Μιχάλης Διαλυνάς, σας συστήνουν την Τέχνη των comics, εξηγούν τη δομή και τη λειτουργία τους, και σας ξεναγούν στα μυστικά της αφήγησης!
Ώρα: 10:00-11:55 και 12:00-13:55 (Δύο τμήματα)
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά Β’, Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού

Σαββατο

Γράφοντας Με Εικόνες
Ελάτε στο Comicdom Con Athens 2012 και πάρτε μέρος στο εργαστήριο “Γράφοντας Με Εικόνες”. Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός comics Μιχάλης Διαλυνάς, σας συστήνουν την Τέχνη των comics, εξηγούν τη δομή και τη λειτουργία τους, και σας ξεναγούν στα μυστικά της αφήγησης!

Ώρα: 14:45-16:10
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά Β’, Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικο

Κυριακη

Γράφοντας Με Εικόνες
Ελάτε στο Comicdom Con Athens και πάρτε μέρος στο εργαστήριο “Γράφοντας Με Εικόνες”. Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός comics Μιχάλης Διαλυνάς, σας συστήνουν την Τέχνη των comics, εξηγούν τη δομή και τη λειτουργία τους, και σας ξεναγούν στα μυστικά της αφήγησης!
Ώρα: 14:00-16:00
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά Β’, Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού




Λίγα Λόγια Για Τα Εργαστήρια
Η θεματική των εργαστηρίων είναι εμπνευσμένη από την ταινία “Λόραξ”, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Dr. Seuss και της οποίας η πρεμιέρα πραγματοποιείται την Κυριακή 1 Απριλίου, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2012 . Τα δέντρα, το περιβάλλον, η οικολογική συνείδηση και η ανακύκλωση, γίνονται πρωταγωνιστές των ιστοριών που θα ακουστούν και, κυρίως, αυτών που θα δημιουργηθούν.

Γράφοντας Με Εικόνες
Η τέχνη των comics αποτελεί ένα αφηγηματικό Μέσο που συνδυάζει την εικόνα και το λόγο, με τρόπο μοναδικό. Και ως ξεχωριστή Τέχνη, έχει και αυτή τους μυστικούς “κώδικές” της και τις τεχνικές της. Όταν συνδυάζεται με τη δύναμη του ζωντανού προφορικού λόγου, μέσα από την αφήγηση, το αποτέλεσμα είναι ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό, ταυτόχρονα. Με το πρόγραμμα “Γράφοντας Με Εικόνες”, συνδυάζουμε τα δύο αυτά αφηγηματικά Μέσα, με τον πιο αρμονικό τρόπο, συστήνοντάς σας την Τέχνη των comics, τη δομή και τη λειτουργία τους και ξεναγώντας σας στα μυστικά της αφήγησης!

Επισης!
κυκλοφορει εκεινο το ΣΚ
το "Γραφοντας με Εικονες" ενα πολυ ωραιο και διασκεδαστικο βιβλιο για παιδια και οχι μονο, για την δημιουργια των comics!



ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΙδέαΕπιμέλεια: Λήδα Τσενέ
ΣχέδιοΕικαστική Επιμέλεια: Μιχάλης Διαλυνάς
Διόρθωση: Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, Δημήτρης Σακαρίδης
Σελιδοποίησηwww.tind.gr
Υπεύθυνη Παιδικών Εκδόσεων: Λήδα Τσενέ
Υπεύθυνος Παραγωγής: Κώστας Λαμπρόπουλος
96 σελ. | Α/Μ | Τιμή: 9,00 €
ISBN: 978-960-98646-5-7
Ήξερες ότι το να φτιάχνεις comics είναι το ίδιο διασκεδαστικό όσο και να τα διαβάζεις;”
Ακολουθήστε την Πατ και τον Χανκ, χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και κάντε μια πρώτη γνωριμία με όλα τα συστατικά που συνθέτουν τη γλώσσα των comics.
To παιδικό βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ βασίζεται στα ομώνυμα εργαστήρια που πραγματοποιεί η Comicdom Press, τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνει μια πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων με αφορμή τα comics και φιλοδοξεί, εκτός από ένα διασκεδαστικό βιβλίο, να αποτελέσει και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια γονιών και εκπαιδευτικών.

To βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ κυκλοφορεί από το νέο παιδικό imprint της εκδοτικής, Comicdom Press Junior.

Και Last but not least!
θα εχω απο το Σαββατο αντιτυπα του 35x50cm φωσφοριζε print "Ghostly Babbles" μαζι μου στα Signing μου και οπου με βρειτε!

Αυτα!

Τα ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ! :D


No comments: